PRODUSE

TRATAMENT ARTICULATII PRODUSE SUPERFLEX

   

Superfelx 3 crema - tratamemt durere articulatii

Tratament articulatii produse Superflex - Superfelx 3 crema  - tratamemt durere articulatii
Formula de sprijin articulație profundă SUPERFLEX-3 Formula de îngrijire a cremei conține ingrediente cheie care s-au dovedit, prin studiile clinice recente, ca ofera o reducere a durerii multor afecțiuni artritice și, în special, osteoartritei. Această formulă penetrantă profundă oferă acțiune de eliberare prelungită a MSM, glucozaminei și condroitinei printr-un sistem de administrare transdermic. SUPERFLEX-3 Cream pentru Ingrijire articulatie este proiectat pentru: • Ajuta la susținerea mușchilor, cartilajelor, tendoanelor și articulațiilor • Ajuta la susținerea unor niveluri sănătoase de colagen și keratină • Ajuta la reducerea temporară a durerilor articulare și a inflamației SUPERFLEX-3 Cream pentru ingrijirea articulatiilor oferă o reducere locală, rapidă a articulațiilor inflamate și a mușchilor inflamați, provocate de suprasolicitare, activitate zilnică sau artrită. SUPERFLEX-3 Cream funcționează cu hormoni naturali ai corpului pentru a oferi o reducere rapidă si sigură a durerii. Folosit în mod regulat, acesta poate acționa ca o măsură preventivă Producator firma americana Newton-Everett Biotech. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 150/bucata

Superflex 3 formula avansata dureri articulare

Tratament articulatii produse Superflex - Superflex 3 formula avansata dureri articulare
Noua formula de ingrijire pentru toate tipurile de dureri articulare si osteoartrita! SUPERFLEX-3 ADVANCED va da dreptul de a alege cel mai eficient produs pentru a ajuta la tratarea diferitelor forme de artrita si tulburari articulare. SUPERFLEX-3 ADVANCED conține un echilibru precis al ingredientelor principale de îngrijire a articulațiilor, incluzând glucozamină, condroitină, MSM plus puterea dovedită a 28 de ingrediente suplimentare de îngrijire a articulațiilor. Aceste ingrediente lucrează în sinergie pentru a vă ajuta corpul să se reconstruiască și să lupte împotriva durerii și disconforturilor asociate tulburărilor articulare. SUPERFLEX-3 ADVANCED vă poate ajuta să vă reconstruiți, să lubrifiați și să vă protejați articulațiile ajutând în același timp la combaterea inflamațiilor, durerii și inflamației. Spre deosebire de oricare dintre produsele existente disponibile astăzi, care se concentrează doar pe cartilajul articular, SUPERFLEX-3 ADVANCED conține 27 de ingrediente specifice pentru a susține confortul general și sănătatea articulațiilor. Cum poate fi ajutat SUPERFLEX-3 ADVANCED: • Promovează confortul articulației, inlaturarea rigiditatii și ușurința de mișcare • Ajută la reducerea durerii și a inflamațiilor asociate tulburărilor articulare. • Ajută la reconstruirea cartilajului • Ajută la flexibilitatea articulațiilor • Ajută la dezvoltarea de noi celule și țesut conjunctiv • Ajută la promovarea oaselor puternice și sănătoase • Ajută la promovarea mușchilor sănătoși Flacon cu 30 pachete ( tratament pt 1 luna). Producator firma americana Newton-Everett Biotech. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 280/cutie

Superflex 6 - produs naturist tratament articulatii

Tratament articulatii produse Superflex - Superflex 6 - produs naturist tratament articulatii
EL MAI NOU SI BINE VANDUT PRODUS IN TRATAMENTUL ARTROZEI! Produs 100% natural ce contine sase componente de baza (GLUCOZAMINA, CONDROITIN, MSN, ACID HIALURONIC, BOSWELIA SI VITAMINA D3) cu actiune imbunatatita asupra artritei. Aceasta formula imbunatatita duce la inlaturarea efectelor artritei si la refacerea articulatiilor. Flacon cu 150 pastile. Producator firma americana Newton-Everett Biotech. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 240/cutie
 

Total vizite: 1198441
Vizitatori unici: 1198282


site realizat de


produse medicale