PRODUSE

STAPLERE CHIRURGICALE

   

Stapler linear de unica folosinta - disposable linear cutter stapler

Tratament articulatii produse Superflex - Stapler linear de unica folosinta - disposable linear cutter stapler
Stapler linear de unica folosinta cu capse de titan. recomandat in tehnicile chirurgicale gastro-enterologice, ginceologie, chirurgia toracica, chirurgia pediatrica, etc. Marimea suturii este intre 57mm - 102mm, iar nr de capse este cuprins intre 56 - 100. Se prezinta ambalat individual steril. PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 1850/bucata

Stapler circular hemoroidal - hemorrhoidal circular stapler

Tratament articulatii produse Superflex - Stapler circular hemoroidal - hemorrhoidal circular stapler
este de unica folosinta, indicat in tratamentul chirurgical al hemoroizilor si al prolapsului. Construit anatomic, prin folosirea acestuia se reduce hemoragia post-operatorie. Se prezinta in 3 marimi, cu diametrul exterior de 32mm, 34mm, 36mm, si nr de capse 30, 32, 34. Ambalat individual si steril. PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 1650/bucata

Stapler circular de unica folosinta - disposable circular stapler

Tratament articulatii produse Superflex - Stapler circular de unica folosinta - disposable circular stapler
Este de unica folosinta, cu capse de titan, si este indicat in tehnicile chirurgicale pentru esofagiene, gatrice, stomacale si pentru colon. Se prezinta in 6 marimi cu diametrul exterior de 21mm - 33,5mm si numarul de capse de 16- 28. Ambalat individual si steril. PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 2000/bucata

Stapler linear de unica folosinta - disposable linear stapler

Tratament articulatii produse Superflex - Stapler linear de unica folosinta - disposable linear stapler
Este de unica folosinta, cu capse de titan, indicat in multiple tehnici chirurgicale pentru gastrectomie, colctomie si pentru rezectia colonuluiin partea inferiara. Se prezinta in 5 dimensiuni cu lungimea suturii de 30mm - 90mm si numarul de capse de 11 - 33. Ambalat individual si steril. PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 1850/bucata

Stapler de piele ( skin stapler)

Tratament articulatii produse Superflex - Stapler de piele ( skin stapler)
Stapler de piele (skin stapler) realizat din otel autoclavabil si capse din OTEL MEDICAL, Produs de firma WELFARE MEDICAL, ANGLIA. Este incarcat cu 35 CAPSE. Ideal pentru sutura pielii, mai ales in cazul operatiilor estetice. AMBALAT 10 BUCATI PER CUTIE. LA ACHIZITIONAREA UNEI CUTII (400 lei per cutie tva inclus) SE ACORDA GRATUIT UN REMOVER ( SE POATE STERILIZA DOAR CU SOLUTIE, NU PRIN AUTOCLAVARE). NU ESTE OBLIGATORIU ACHIZITIA UNEI CUTII CU 10 BUCATI. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! PT MINIM 5 BUCTI = 200 LEI Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 40/bucata

Decapsator- remover capse de piele

Tratament articulatii produse Superflex - Decapsator- remover capse de piele
Clestisor pentru indepartare capse piele. Se recomanda atunci cand se foloseste staplerul de piele (capsator chirurgical de piele) PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER. ( PENTRU 1 CUTIE CU 20 BUCATI). PRETUL ESTE PE BUCATA - 1 CUTIE = 200 LEI!

Pret: 10/bucata
 

Total vizite: 1217542
Vizitatori unici: 1217383


site realizat de


produse medicale