PRODUSE

ORTEZE ORTOPEDICE - PRODUSE PENTRU UMAR, COT, GLEZNA

   

Atela deget

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Atela deget
Produs medical realizat din aluminiu usor comformabil acoperit cu material moale hipoalergenic Recomndata pentru imobilizarea degetuli in caz de fractura. Se prezinta sub mai multe dimensiuni S, M, L. Compania producatoare Macrimed, Italia, produsul avand certificate europene de calitate. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 45/bucata

Corset rigid (bandaj / orteza clavicula) pentru clavicula tip Zainetto

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Corset rigid (bandaj / orteza clavicula) pentru clavicula tip Zainetto
Produs medical realizat din benzi rigide acoperite cu burete protector in dreptul umerilor. Acum in varianta imbunatatita cu prindere cu velcro (scai). Prinderea in forma de X ( sau 8) la spate da o mai mare rezistenta si siguranta. Recomndat in cazul fracturilor de clavicula. Se gasesc sub mai multe dimensiuni: Infant (6 luni - 4 ani); Pediatric ( 4 ani-10ani); Small ( intre 60cm-75cm, circumferinta pieptului); Medium (intre 76cm-90cm); Medium-Long (intre 90cm-105cm); Long (intre 106cm-115cm) si XLong (intre 116cm-125cm). Compania producatoare este Coremec, Italia, produsul avand certificate europene de calitate. Acum si in varianta cu inchidere cu velcro (scai). PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 130/bucata

Orteza de umar - Bandaj universal brat si umar

Suplimente alimentare pentru ortopedie -  Orteza de umar - Bandaj universal  brat si umar
Produs medical realizat din spuma poliuretanica si poliamida. Prezinta o banda tranvesala ce permite imobilizarea forte buna a bratului si a umarului.Recomndat in cazul dislocarilor de umar si/sau in urma interventiilor chirurgicale. Marime Pediatric, S, M, L, XL. Compania producatoare este Coremec, Italia, produsul avand certificate europene de calitate. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 130/bucata

Esarfa suport brat gipsat ( orteza universala brat)

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Esarfa suport brat gipsat ( orteza universala brat)
Produs medical realizat din bumbac sub forma de sac pentru sustinerea bratului si banda reglabila. Recomndata pentru sustinerea bratului gipsat. Se prezinta sub mai multe dimensiuni S, M, L, XL. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 70/bucata

Orteza fixa de genunchi TriPanel

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Orteza fixa de genunchi TriPanel
Produs medical realizat din spuma poliuretanica inzestat cu doua aripi laterale mobile pentru a putea fi bine fixat in functie de marimea si froma piciorului. Recomnadat in urma operatiilor chirurgicale la genunchi. Lungime de 40cm, 50 cm si 60 cm si 70 cm. Compania producatoare este Macrimed, Italia, produsul avand certificate europene de calitate. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 180/bucata

Bandaj pentru imobilizare Gilmed Plus (orteza umar)

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Bandaj pentru imobilizare Gilmed Plus (orteza umar)
Produs medical realizat din bumbac elastic si banda de sustinere ajustabila cu prindere Velcro. Recomndat pentru fixarea umarului in cazul luxatiilor acromioclaviculare. Se poate folosi atat pentru mana dreapta cat si stanga. Compania producatoare Macrimed, Italia, produsul avand certificate europene de calitate. Marimi L, M, XL. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 150/bucata

Bandaj pentru luxatii acromioclaviculare (orteza umar)

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Bandaj pentru luxatii acromioclaviculare (orteza umar)
Produs medical realizat din poliuretan si poliamida. Recomndata pentru imobilizarea rigida a umarului prin fixarea bratului de corp, in cazul luxatiilor de humerus si umar. Compania producatoare Macrimed, Italia, produsul avand certificate europene de calitate. Marime universala. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 180/bucata

Gips ortopedic rasina sintetica

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Gips ortopedic rasina sintetica
Produs medical realizat din fibra de sticla cu timp de intarire scurt. Produsul se prezinta sub mai multe culori alb, albastru, verde, rosu si violet. Dimensiune: 12,5 cm x 3,6m - 40 lei/buc - pret afisat 10 cm x 3,6m - 35 lei/buc 7,5 cm x 3,6m - 30 lei/buc 5cm x 3,6m - 25 lei/buc Compania producatoare Benefoot, Anglia, produsul avand certificate europene de calitate. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT ( pentru minim 2 -3 bucati)! OFERTE SPECIALE PENTRU DEPOZITE SI DISTRIBUITORI!!!!! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 40/bucata

Pantof picior gipsat

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Pantof picior gipsat
Produs medical realizat din spuma poliuretanica. Prezinta doua barete cu Velcro pentru fixarea buna pe picior, fiind de tip sanda. Se prezinta sub mai multe dimensiuni WM, WL, MM, ML. MXL. Compania producatoare este Bnefoot, Anglia, produsul avand certificate europene de calitate. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT!

Pret: 80/bucata

Orteza de genunchi mobila cu articulatie reglabila

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Orteza de genunchi mobila cu articulatie reglabila
Orteza mobila de genunchi cu intaritoare de metal si posibilitate de reglare a unghiului de miscare. Marime universala atat pe lungime ( este telescopica) cat si pe grosimea piciorului ( se regelaza cu benzi cu velcro - arici). Se poate folosi de la dimensiunea de 45cm pana la 70cm ( in lungime). Producator Tecnoway, Italia PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 375/bucata

Orteza universala de brat (varianta simplificata)

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Orteza universala de brat (varianta simplificata)
Produs medical realizat din poliuretan expandat acoperit cu poiliamida si inchidere cu velcro. Este recomandat in toate cazurile in care se solicita imobilizarea bratului si a umarului, in cazurile minore (contuzie si luxatie de umar sau dupa operatiile la umar sau de cap humeral. Marime S, M, L, XL..Produs de firma Daser, Italia. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 75/bucata

Orteza pentru abductie umar

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Orteza pentru abductie umar
Produs medical compus dintr-o perna de poliuretan expandat si un suport pentru mana ( atela) din aluminiu usor comformabil acoperit cu poliuretan si poliamida. Dotat cu benzi ce imobilizeaza bratul, umarul si toracele. Recomandat pentru abductia (ridicarea) umarului la 30 si 85 grade in urma operatiilor chirurgicale ale umarului. Se poate utiliza atat pentru mana stanga cat si dreapta, iar marimea este universala. Unghiul de abductie poate fi regat de la 30 pana la 85 grade. Produs de firma Macrimed, Italia. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 350/bucata

Orteza de glezna cu atele laterale

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Orteza de glezna cu atele laterale
Glezniera ( orteza) din neopren prevazuta cu atele acoperite cu material moale cu memorie ce permite o buna fixare si purtare. Ideala pentru recuperarea post-operatorie si tratarea luxatiilor de ligamente. Se poate folosi atat inaintea cat si dupa interventia chirurgicala. Marime universala. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 150/bucata

Gipsotom - Cutit (aparat) electric pentru taiat gips ortopedic

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Gipsotom - Cutit (aparat) electric pentru taiat gips ortopedic
Cutit electric pentru taiat si indepartat gipsul din rasina sintetica. Se prezinta sub forma de trusa si contine si 2 lame. Se poate folosi si la gipsul clasic. Aparatul este special construit ca atunci cand atinge materialul moale ( tifonul) sa se opreasca. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 3300/bucata

Tocuri pentru gips ortopedic

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Tocuri pentru gips ortopedic
Tocuri din cauciuc natural pentru gipsul clasic necesar atunci cand pacientul trebuie (poate) sa mearga. Are sistem antiderapare. Se gaseste sub mai multe dimensiuni S, M, L. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 40/bucata

Ciorap pentru gips rasina

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Ciorap pentru gips rasina
Stockinette ciorap acoperire picior pentru gipsul din rasina (sau gips din fibra de sticla). Se pune peste vata ortopedica, iar deasupra se pune gipsul ortopedic. Este realizat din bumbac, fiind hipoalergenic si respirabil. Masura 10cm x 20m ( pt picior) si 5cm x 20m ( pt mana). PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 100/bucata

Orteza mobila de glezna cu articulatie reglabila

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Orteza mobila de glezna cu articulatie reglabila
Orteza mobila de picior (glezna) ce se poate ajusta de la 0 la 90 grade. Este recomandata in urma operatiilor la ligamentele inferioare, la glezna sau la tendonul lui Achile. Este usoara, conformabila si se prezinta in marimile S, M si L si XL. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 370/bucata

Bandaj (genunchiera) pentru operatia de artroscopie

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Bandaj (genunchiera) pentru operatia de artroscopie
Produs medical realizat din spuma poliuretanica cu 3 benzi de prindere cu velcro. Datorita gaurii din jurul genunchiului se poate vizualiza foarte bine evolutia operatiei. Este recomandata pentru recuperarea in urma operatiei de artroscopie la genunchi. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 120/bucata

Vata ortopedica

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Vata ortopedica
Vata ortopedica din bumbac ideala pentru fixarea gipsului ortopedic din rasina. Dimensiune 10cm x 3m. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 5/bucata

Pantof ortopedic recuperare post operatorie

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Pantof ortopedic recuperare post operatorie
Pantof din spuma poliuretanica cu doua bretele cu velcro (arici) . Este comformabi permitand modificarea brantului, realizeaza o buna stabilitate a piciorului, reduce alunecarea calcaiului prin faptul ca are un opritor, interiorul este captusit, permite o buna flexie a gleznei.Marimi:(cat purtati la pantof inmarimea romaneasca) WS 34 - 36; WM 37 - 39,; WL (MS) 40 - 42,; MM: 43 - 45: ML 45 - 46; MXL 46-48. Pretul contine TVA si transport prin Fan Courier. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 75/bucata

Orteza fixa glezna cu perna aer - walker

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Orteza fixa glezna cu perna aer - walker
Orteza de fixa de glezna realizata din material usor captusit cu perne de aer ce se pot umfla si modela cu ajutorul unei pompite. Ideala pentru fracturile de glezna, luxatiile de glezna , fracturi de deget de la picior, precum si pentru problemele la talpa. Producator Benefoot (Benecare medical), Anglia. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 400/bucata

Kit atele deget din aluminiu

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Kit atele deget din aluminiu
Trusa de atele de deget din aluminiu realizata din 42 piese de diferite marimi si modele. Pentru 1 bucata atela din aceasta trusa costul este 23,57 lei/bucata inclusiv TVA. Trusa se vinde completa. Pentru comenzi la bucata vezi produsul "atela deget". PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 990/kit

Trusa atele deget din plastic

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Trusa atele deget din plastic
Trusa de atele de deget din aluminiu realizata din 40 piese de diferite marimi si modele. Pentru comenzi la bucata (numai atele aluminiu) vezi produsul "atela deget". PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 350/cutie

Orteza cervico-toracica

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Orteza cervico-toracica
Centura ortopedica de indreptat spatele tip orteza ortopedica. Este un produs de top, realizat din 3 parti ce se imbina intre ele. peste umeri trec 2 benzi semi-elastice acoperite cu bumbac pentru un confort deoasebit. In spate platosa este prevazuta cu 2 benzi (atele) rigide pentru sustinerea coloanei vertebrale. Iar in final exista o a treia parte ce confera un foarte bun suport lombar. Se gaseste sub urmatoarele marimi: S 61cm 76cm; M 76cm x 86cm: L 86cm - 97cm; XL 97cm - 112cm. PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 330/bucata

Plasa hibrida gipsata

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Plasa hibrida gipsata
Material special de imobilizare membre in cazul fracturilor. Este realizata dintr-o plasa speciala, macroporoasa cu invelis de bumbac. Se poate aplica imediat, iar pacientul poate sa faca dus sau baie fara probleme. Se prezinta in mai multe dimensiuni, pretul este pentru dimesniunea cea mai mica de 5cm x 25cm ( ideala pentru picior copil sau mana femeie). Pentru alte dimeniuni, va rugam sa ne contactati. PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 140/bucata

Orteza mobila de cot si brat ROM

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Orteza mobila de cot si brat ROM
Orteza mobila de cot, reglabila pe lungime. Realizata din atele metalice cu prindere mobila la cot. Se fixeaza de brat cu bretele cu velcro (arici). Marime universala, fiind telescopica. Nuconteaza daca este pentru dreapta sau stanga. Are curea de prindere de corp cat si suport metalic pentru palma. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 400/bucata

Burgiu (drill) pentru ortopedie

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Burgiu (drill) pentru ortopedie
Burghiu pentru ortopedie - traumatologie ideal in introducerea firelor kischner (kirschner wires ). Este cu baterii, incarator si brat telescopic. Pentru accesorii solicitati pretul. Producator Romec, Italia. Produsul are toate certificatele europene de calitate. PRET CU TVA SI TRANSPORT. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 12500/bucata

Orteza mobila de brat si cot

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Orteza mobila de brat si cot
Orteza mobila de cot, reglabila pe lungime. Realizata dinatele metalice cu prindere mobila la cot. Se fixeaza de brat cu bretele cu velcro (arici). Marime universala atat pe lungime ( este telescopica), cat si pe grosimea bratului. SPECIAL PENTRU BRATUL STAND SI PENTRU BRATUL DREPT ( ESTE PREFORMATA).. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER. Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 370/bucata

Orteza incheietura mana si deget - wrist-thumb brace

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Orteza incheietura mana si deget - wrist-thumb brace
Orteza de incheietura mana cu atela pentru deget, confectionata din material respirabil, hipoalergenic. Prezinta atele laterale pentru o imobilizare buna a incheieturii si se fixeaza cu bretele cu Velcro. Atela de deget este detasabila. Recomandata in cazul imobilizarii articulatiei radiocarpiene dataorata entorselor sau traumatismelor minore. Se prezinta sub mai multe dimesiuni S, M, L, XL si este specifica pentru mana stanga sau mana dreapta. PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER!

Pret: 125/bucata

Orteza deget mare - thumb brace

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Orteza deget mare - thumb brace
Indicat pentru faza post traumatic? a leziunilor degetului mare, pentru dureri artritice datorate sindromului tunelului carpului ?i pentru rizoartrite. Dimensiuni disponibile (circumferin?a încheieturii mâinii): S (10-13 cm), M (14-17 cm), L (18-22 cm) PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER.

Pret: 100/bucata

ORTEZA FASCIITA PLANTARA - NIGHT SPLINT

Suplimente alimentare pentru ortopedie - ORTEZA FASCIITA PLANTARA - NIGHT SPLINT
Orteza ortopedica pentru tratamentul fasciitei plantare si a tendonitei ahiliene. este realizata dintr-un plastic durabil acoperit cu burete respirabil. Incorporeaz? piciorul ?i glezna într-o cochilie rigid?, c?ptu?it? , care ajut? la asigurarea imobiliz?rii totale, men?inând confortul pe toate extensiile tendoanelor.. Masuri disponibile S, M, L. PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER.

Pret: 225/bucata
 

Total vizite: 1277970
Vizitatori unici: 1277811


site realizat de


produse medicale