PRODUSE

BATOANE PROTEICE ORGANICE SI VEGANE SI GUSTARI PROTEICE

   

Baton organic pentru copii cu capsune - 125 grame

Suplimente alimentare pentru ortopedie -  Baton organic pentru copii cu capsune - 125 grame
Noul baton pentru copii cu capsune fara zahar vine sa fie adaugat familiei Pastelion si sa ne îmbratiseze prietenii foarte tineri. De la 18 luni îl puteti da în siguranta si fara regrete copiilor dvs., deoarece ne-am asigurat ca toate ingredientele sale sunt atent selectate, organice si naturale. Este o sursa importanta de fibre. O alegere hranitoare pentru scoals, o gustare naturala înainte sau dupa antrenament. Capsunile completeaza gustul delicios al Pastelionului si alaturi de alune, ciocolata 100% si miere neîncalzita dau energia necesara în ziua lor. 5 bucati x 25 grame = 125 grame Ingrediente: Alune *, arahide *, miere *, Curmale *, Capsuni *, Ciocolata * (100% masa de cacao) * Produs agricol organic Energie 412cal 20% Carbohidra?i 57g 18% Proteine 11,9g 27% FARA AROME ARTIFICIALE SI FARA CONSERVANTI. Compania producatoare Pasteleion - Grecia PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT ( LA COMENZI DE MINIM 150 LEI DIN DIVERSE PRODUSE) PRIN FAN COURIER.

Pret: 19/bucata

Baton organic cu ciocolata neagra - 45 grame

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Baton organic cu ciocolata neagra - 45 grame
Bazat pe filosofia Pasteleion O combinatie unica de ciocolata neagra organica cu miere ne-coapta. O încântare hranitoare bogata în valoare nutritiva si energie. O gustare cu adevarat naturala si snatoasa pe care o poti purta oriunde cu tine. Ingrediente: Migdale 43%, Ciocolata neagra 20% (70% cacao), Miere 19,5%, Fructe uscate 12,5% (curmale, stafide), Susan 5% Energie 218,5cal 10,9% Carbohidrati 9,2g 3,5% Proteine 6,5g 13% FARA AROME ARTIFICIALE SI FARA CONSERVANTI. Compania producatoare Pasteleion - Grecia PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT ( LA COMENZI DE MINIM 150 LEI DIN DIVERSE PRODUSE) PRIN FAN COURIER.

Pret: 9/bucata

Baton organic cu arahide si ciocolata - 45 grame

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Baton organic cu arahide si ciocolata - 45 grame
Calitatea consistenta a batonului cu miere ne-coapta într-o noua experienta de ciocolata. Combina gustul bogat si valoarea nutritionala a ciocolatei negre organice cu aportul bogatul în proteine vegetale al alunelor organice. O gustare sanatoasa ideala, ambalata pentru munca, sport, scoala si orice activitate. Ingrediente: Arahide 57%, Miere 14,5%, Curmale 14,5%, Ciocolata neagra 14% (70% cacao) Energie 206cal 10,9% Carbohidrati 20,3g 7,8% Proteine 8,1g 16,2% FARA AROME ARTIFICIALE SI FARA CONSERVANTI. Compania producatoare Pasteleion - Grecia PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT ( LA COMENZI DE MINIM 150 LEI DIN DIVERSE PRODUSE) PRIN FAN COURIER.

Pret: 9/bucata

BISCUITI ORGANICI CU FAINA SPELTA INTEGRALA SI MIERE BIO 300 G

Suplimente alimentare pentru ortopedie - BISCUITI ORGANICI CU FAINA SPELTA INTEGRALA SI MIERE BIO 300 G
Biscuiti shortbreads Mielizia BIO sunt facuti cu putine ingrediente organice selectate, inclusiv mierea italiana de la apicultorii CONAPI. Sunt facute fara siropuri si arome, fara grasimi animale si ulei de palmier si fara oua si lapte adaugate, ideale pentru un mic dejun sau gustare hranitoare si gustoase. Mierea organica italiana a membrilor apicultorului este un îndulcitor natural si „nobil”. Faina spelata integrala este cel mai vechi tip de grâu cultivat si este bogata în fibre. Fulgi spelati confera acestor biscuiti o textura crocanta ideala. MIELIZIA BIO - Linia Împreuna pentru Biodiversitate a fost creata de experienta îndelungata a apicultorilor Conapi în domeniul apiculturii organice. Apicultorii nostri gestioneaza stupii respectând standardele organice si în ceea ce priveste biodiversitatea locala. Aceste albine sunt situate departe de poluare, iar albinele sunt crescute respectând total bioritmurile lor, vindecate cu sisteme naturale pentru a le apara de boli. ingrediente Faina de grau spelata integrala * 40%, fulgi spelati * 33%, ulei de masline extravirgin *, ulei de floarea soarelui *, zahar de trestie *, miere * 4%, agent de crestere (carbonati de amoniu, carbonati de sodiu), sare. *Organic. Alergenii Grâu spelat. Poate contine urme de lapte, oua, soia, nuci (alune, migdale). PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT ( PENTRU MINIM 150 LEI) PRIN FAN COURIER.

Pret: 15/bucata

Baton organic cu migdale si miere de cimbru - 45 grame

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Baton organic cu migdale si miere de cimbru - 45 grame
Pasteleion este o baton de 50 de grame format din bucati de migdale amestecate cu miere de cimbru si fructe uscate topite, rulate pe seminte de susan. Nu se coace, ramânând astfel moale si sanatos. Ingredientele sale sunt în mare parte grecesti si de agricultura ecologica si ne asiguram ca acestea ramân intacte în timpul prepararii. Mierea de cimbru, fructele uscate si nucile pe care le folosim ramân intacte, deoarece ne asiguram ca nu sunt distruse în timpul prepararii. Bucurati-va fara vina de o mâncare dulce si sanatoasa, fara conservanti si fara îmbunatatiri ale aromei. Aroma si aroma originale, bogate dezvaluie valoarea nutritionala a acestei combinatii. Ingrediente: Migdale 59%, Miere de cimbru 18%, Fructe uscate 16% (curmale, struguri) Susan 7% Energie 262cal 13% Carbohidrati 19,2g 7,4% Proteine 7,2g 14,3% FARA AROME ARTIFICIALE SI FARA CONSERVANTI. Compania producatoare Pasteleion - Grecia PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT ( LA COMENZI DE MINIM 150 LEI DIN DIVERSE PRODUSE) PRIN FAN COURIER.

Pret: 9/bucata

Baton organic pentru copii cu cocos - 125 grame

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Baton organic pentru copii cu cocos - 125 grame
Noul nostru baton cu cocos fara zahar pentru copii vine sa fie adaugat familiei Pastelion si sa ne îmbrati?eze prietenii foarte tineri. De la 18 luni îl puteti oferi în siguranta si fara regrete copiilor dvs., deoarece ne-am asigurat ca toate ingredientele sale sunt atent selectate, organice si naturale. Este o sursa importanta de fier si energie. O alegere hranitoare pentru scoala, o gustare naturala înainte sau dupa antrenament. Cocosul intensifica gustul batonului care împreuna cu alunele, melasa si mierea neîncalzita dau energia necesara micilor nostri luptatori. Baton 25 grame x 5 bucati = 125 grame Ingrediente: Alune *, curmale *, arahide cu arahide *, miere *, Nuci de cocos, sirop de sfecla de zahar distilat (melasa), Ciocolata * (100% masa de cacao) * Produs agricol organic Energie 425cal 20% Carbohidrati 52,9g 18% Proteine 11,9g 27% FARA AROME ARTIFICIALE SI FARA CONSERVANTI. Compania producatoare Pasteleion -Grecia PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT ( LA COMENZI DE MINIM 150 LEI DIN DIVERSE PRODUSE) PRIN FAN COURIER.

Pret: 19/bucata

Baton organic cu arahide si miere de cimbru - 45 grame

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Baton organic cu arahide si miere de cimbru - 45 grame
Arahide organice arahide în combinatie cu miere de flori organice de cimbru si curmale biologice. O alta experienta culinara de la Pasteleion bogata în proteine digestibile din dieta. Ideal pentru o masa delicioasa sanatoasa. Bucurati-va fara vina de o masa proaspata, sanatoasa, fara conservanti si fara arome artificiale. Aromele originale, bogate dezvaluie valoarea nutritionala a acestei combinatii. Ingrediente: Arahide 66%, Miere 17%, Curmale 17% Energie 194cal 9,7% Carbohidrati 21,8g 8,4% Proteine 9,1g 18,2% FARA AROME ARTIFICIALE SI FARA CONSERVANTI. Compania producatoare pasteleion - Grecia PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT ( LA COMENZI DE MINIM 150 LEI DIN DIVERSE PRODUSE) PRIN FAN COURIER.

Pret: 9/bucata

BISCUITI ORGANICI CU FAINA SPELTA INTEGRALA, CACAO SI MIERE BIO 300 G

Suplimente alimentare pentru ortopedie - BISCUITI ORGANICI CU FAINA SPELTA INTEGRALA, CACAO SI MIERE BIO 300 G
Biscuiti shortbreads Mielizia BIO sunt facuti cu putine ingrediente organice selectate, inclusiv mierea italiana de la apicultorii CONAPI. Sunt facute fara siropuri si arome, fara grasimi animale si ulei de palmier si fara oua si lapte adaugate, ideale pentru un mic dejun sau gustare hranitoare si gustoase. Mierea organica italiana a membrilor apicultorului este un îndulcitor natural si „nobil”. Faina spelata integrala este cel mai vechi tip de grâu cultivat si este bogata în fibre. Fulgi spelati confera acestor biscuiti o textura crocanta ideala. MIELIZIA BIO - Linia Împreuna pentru Biodiversitate a fost creata de experienta îndelungata a apicultorilor Conapi în domeniul apiculturii organice. Apicultorii nostri gestioneaza stupii respectând standardele organice si în ceea ce priveste biodiversitatea locala. Aceste albine sunt situate departe de poluare, iar albinele sunt crescute respectând total bioritmurile lor, vindecate cu sisteme naturale pentru a le ap?ra de boli. ingrediente Faina de grâu moale * 54%, ulei de floarea soarelui *, zahar din trestie *, picaturi de ciocolata * 9,5% (cacao min 45%: zahar *, masa de cacao *, unt de cacao *, emulsionant: lecitin? de floarea soarelui *), pudr? de cacao * 6%, miere * 4%, agent de cre?tere (bicarbonati de sodiu), sare. *Organic. Alergenii Grâu. Poate contine urme de lapte, oua, soia, nuci (alune, migdale). Nutritional values PER 100g Energy 489 kcal; 2045 kJ Fat of which saturated 23g 5,0g Carbohydrate of which sugars 61g 21g Fibre 3,5g Protein 6,8g Salt 0,86g PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT GRATUIT ( PT MINIM 150 LEI) PRIN FAN COURIER

Pret: 15/bucata

BISCUITI ORGANICI CU FAINA SPELTA , HRISCA, AFINE SI MIERE BIO 300 G

Suplimente alimentare pentru ortopedie - BISCUITI ORGANICI CU FAINA SPELTA , HRISCA, AFINE SI MIERE BIO 300 G
Biscuiti shortbreads Mielizia BIO sunt facuti cu putine ingrediente organice selectate, inclusiv mierea italiana de la apicultorii CONAPI. Sunt facute fara siropuri si arome, fara grasimi animale si ulei de palmier si fara oua si lapte adaugate, ideale pentru un mic dejun sau gustare hranitoare si gustoase. Mierea organica italiana a membrilor apicultorului este un îndulcitor natural si „nobil”. Faina spelata integrala este cel mai vechi tip de grâu cultivat si este bogata în fibre. Fulgi spelati confera acestor biscuiti o textura crocanta ideala. MIELIZIA BIO - Linia Împreuna pentru Biodiversitate a fost creata de experienta îndelungata a apicultorilor Conapi în domeniul apiculturii organice. Apicultorii nostri gestioneaza stupii respectând standardele organice si în ceea ce priveste biodiversitatea locala. Aceste albine sunt situate departe de poluare, iar albinele sunt crescute respectând total bioritmurile lor, vindecate cu sisteme naturale pentru a le ap?ra de boli. ngrediente Faina de grau moale * 45%, ulei de floarea soarelui *, faina de hrisca integrala * 14%, zahar zahar *, afine * 11% (afine *, zahar de trestie *, ulei de floarea soarelui *), miere * 4%, faina de ovaz *, agent de crestere (carbonati de amoniu, carbonati de sodiu), sare. *Organic. Alergenii Grâu, ovaz. Poate contine urme de lapte, oua, soia, nuci (alune, migdale). Nutritional values PER 100g Energy 455 kcal; 1913 kJ Fat of which saturated 17g 1,8g Carbohydrate of which sugars 68g 25g Fibre 3,0g Protein 6,6g Salt 0,54g PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT GRATUIT (PT MINIM 150 DE LEI) PRIN FAN COURIER.

Pret: 15/bucata

BISCUITI ORGANICI CU FAINA SPELTA , CIOCOLATA SI MIERE BIO 300 G

Suplimente alimentare pentru ortopedie - BISCUITI ORGANICI CU FAINA SPELTA , CIOCOLATA SI MIERE BIO 300 G
Biscuiti shortbreads Mielizia BIO sunt facuti cu putine ingrediente organice selectate, inclusiv mierea italiana de la apicultorii CONAPI. Sunt facute fara siropuri si arome, fara grasimi animale si ulei de palmier si fara oua si lapte adaugate, ideale pentru un mic dejun sau gustare hranitoare si gustoase. Mierea organica italiana a membrilor apicultorului este un îndulcitor natural si „nobil”. Faina spelata integrala este cel mai vechi tip de grâu cultivat si este bogata în fibre. Fulgi spelati confera acestor biscuiti o textura crocanta ideala. MIELIZIA BIO - Linia Împreuna pentru Biodiversitate a fost creata de experienta îndelungata a apicultorilor Conapi în domeniul apiculturii organice. Apicultorii nostri gestioneaza stupii respectând standardele organice si în ceea ce priveste biodiversitatea locala. Aceste albine sunt situate departe de poluare, iar albinele sunt crescute respectând total bioritmurile lor, vindecate cu sisteme naturale pentru a le ap?ra de boli. Ingrediente: Faina de grâu moale semi-integrala (tip 2) * 57%, ulei de floarea soarelui *, zahar din trestie *, picaturi de ciocolata * 11% (cacao min 45%: zahar *, masa de cacao *, unt de cacao *, emulsionant: lecitin? de floarea soarelui * ), miere * 4%, agent de crestere (carbonati de amoniu, carbona?i de sodiu), sare. *Organic. Alergenii: Grâu. Poate con?ine urme de lapte, oua, soia, nuci (alune, migdale). Nutritional values PER 100g Energy 478 kcal; 2002 kJ Fat of which saturated 21g 4,3g Carbohydrate of which sugars 63g 24g Fibre 3,5g Protein 6,8g Salt 0,72g PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT GRATUIR ( PT MINIM 150 LEI) PRIN FAN COURIER.

Pret: 15/bucata

Super Bar - baton organic plin de energie - 50 grame

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Super Bar - baton organic plin de energie - 50 grame
Batonul de energie realizat din materii prime 100% naturale. O combinatie excelenta de arome si valoare nutritiva. Se alatura puterii unei radacini benefice din Peru (Maca), coroborata cu valoarea nutritionala a Merisoarelor, a mierii nefierte si a curmalelor într-un amestec cu proteine de cânepa, roscove, seminte de floarea-soarelui si migdale proaspete macinate. Pentru a completa acest gust unic adaugam firimituri din ciocolata neagra 100%. Bucurati-va fara vina de o masa proaspata, sanatoasa, fara conservanti si fara arome. Aroma si aroma originale, bogate dezvaluie valoarea nutritionala a acestei combinatii. Ingrediente: Seminte de floarea soarelui, miere, migdale, afine, curmale, sirop de roscove, proteine de cânepa, susan, Maca, smochine), Ciocolata neagra (100% cacao), Stafide, Energie 214cal 10,7% Carbohidrati 20,85g 8% Proteine 6,55g 14,3% FARA AROME ARTIFICIALE SI FARA CONSERVANTI. Compania producatoare Pasteleion - Grecia PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT ( LA COMENZI DE MINIM 150 LEI DIN DIVERSE PRODUSE) PRIN FAN COURIER.

Pret: 10,50/bucata

Baton organic cu miere Mielizia 35 grame

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Baton organic cu miere Mielizia 35 grame
Organic Energy Raw Bar 35g. IMPACHETARE 16 BUCATI PER CUTIE. Batonul organic Energy BAR este fabricat cu l?pti?or de matc? italian. „Raw” înseamn? procesat la rece pentru a p?stra toate beneficiile s?n?toase ?i gustul unic. Mielizia Bio bar nu con?ine zah?r ?i nici gluten. Este rezerva ta de energie pentru activitatea ta zilnic?! Ingrediente * Curmale, * stafide Thompson, * caju, * unt de cacao crud, * smochine, * l?pti?or de matc? 1,5%, * ulei esen?ial de l?mâie. *Organic Poate con?ine urme de alte fructe uscate, arahide, semin?e de susan. F?r? adaos de zah?r ?i gluten. Valori nutritive la 100g Energie 410 kcal; 1718 kJ Grasimi 19,0g dintre care saturate 8,0g Carbohidra?i 52g dintre care zaharuri 51g Fibrele 5,2g Proteine 5,9g Sare 0,04g FISA TEHNICA TECNICA Greutate 35g Ambalare Film Linia Mielizia BIO Tip produs ALIMENTE Caracteristic? Organic PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT ( LA O COMANDA DE MINIM 150 LEI DIN DIFERITE PRODUSE)

Pret: 15/bucata

Baton organic cu miere pentru sport Mielizia 35 grame

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Baton organic cu miere pentru sport Mielizia 35 grame
Organic Energy Sport Raw Bar 35g. IMPACHETARE 16 BUCATI PER CUTIE. Batonul organic Energy BAR este fabricat cu l?pti?or de matc? italian. „Raw” înseamn? procesat la rece pentru a p?stra toate beneficiile s?n?toase ?i gustul unic. Mielizia Bio bar nu con?ine zah?r ?i nici gluten. Este rezerva ta de energie pentru activitatea ta sportiva zilnic?! Ingrediente * Smochine, * Curmale, * Quinoa umflat?, * Boabe de cacao crude, * Unt de cacao crud, * Polen 7%, * L?pti?or de matc? 1%, * Ulei esen?ial de portocale dulci *Organic Poate con?ine urme de alte fructe uscate, arahide, semin?e de susan. F?r? adaos de zah?r ?i gluten. Valori nutritive la 100g Energie 384 kcal; 1608 kJ Grasimi 15,0g dintre care saturate 8,8g Carbohidra?i 51g dintre care zaharuri 50 g Fibrele 12g Proteine 4,9g Sare 0,05g FISA TEHNICA TECNICA Greutate 35g Ambalare Film Linia Mielizia BIO Tip produs ALIMENTE Caracteristic? Organic PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT ( LA O COMANDA DE MINIM 150 LEI DIN DIFERITE PRODUSE)

Pret: 15/bucata

Enegizant organic cu miere bio Mielizzia 7 plicuri x 10g Mielizia

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Enegizant organic cu miere bio Mielizzia 7 plicuri x 10g Mielizia
ENERGIA ORGANICA din albine este un supliment nutritional 100% natural, organic, obtinut din produse selectate din stupi italieni. Continând doar trei ingrediente - miere italiana si jeleu regal si Maca andina - acest produs combina proprietatile energizante tonice ale Macei andine cu jeleul regal si gustul mierii. Este ideal pentru combaterea oboselii fizice si mentale si pentru a face fata stresului si schimbarilor sezoniere. Cutia contine 7 pliculete de 10g, unice, pentru a fi utilizate chiar si în afara casei. Miere italiana 95% * Jeleu regal italian 3% * Maca andina (Lepidium Meyenii, Walp.) Radacina 2%, extract uscat 1: 1 raport E / D * Maltodextrina * Organic PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT GRATUIT ( PT MINIM 150 LEI DIN DIVERSE PRODUSE) PRIN FAN COURIER

Pret: 35/bucata

Enegizant organic pentru sportivi cu miere Mielizzia bio 10 plicuri x 10g Mielizia

Suplimente alimentare pentru ortopedie - Enegizant organic pentru sportivi cu miere Mielizzia bio 10 plicuri x 10g Mielizia
ENERGIA SPORTIVA ORGANICA din albine este un supliment nutri?ional 100% natural, organic, ob?inut din produse selectate din stupi italieni. Continând doar patru ingrediente - miere si polen italian, solduri de trandafir si ghimbir - produsul combina proprietatile restauratoare si antioxidante ale soldurilor de trandafir, actiunea stimulatoare, tonice, digestive a ghimbirului, proteinele polenului si aroma mierii. Este un supliment nutritional ideal pentru sportivi si femei si pentru combaterea oboselii fizice în general. Cutia contne 10 pliculete de 10g, la îndemâna pentru a fi utilizate chiar si în afara casei. * Miere italiana 92,5% * Polen italian 5%, Rosa canina (Rosa Canina L.) pseudofrutto 2% extract uscat Raport E / D1: 4-5 * Rizom de ghimbir (zingiber officinale Roscoe), 0,5% extract uscat Raport E / D1: 2-3 * Maltodextrin? * Organic PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT GRATUIT (PT MININ 150 LEI DIN DIVERSE PRODUSE) PRIN FAN COURIER

Pret: 35/bucata
 

Total vizite: 1277962
Vizitatori unici: 1277803


site realizat de


produse medicale