PRODUSE

GENUNCHIERE SI GLEZNIERE DIN NEOPREN

   

Genunchiera (orteza mobila genunchi) universala din neopren

Tratament articulatii produse Superflex - Genunchiera (orteza mobila genunchi) universala din neopren
Genunchiera din neopren cu dechidere si intaritura la rotula, marime universala. Genunchiera are 4 benzi elastice de prindere in sistem velcro ( scai ) in fuctie de marimea piciorului. Marime universala. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 60/bucata

Glezniera neopren (orteza glezna) cu deschidere calcai

Tratament articulatii produse Superflex - Glezniera neopren (orteza glezna) cu deschidere calcai
Glezniera din neopren de calitate ortopedica cu deschidere pentru calcai. Recomandata pentru luxatii usoare ale gleznei. Realizata din neopren cu invelis de poliamida. Masuri: S, M, L XL . Mentionati marimea sau nr purtat la pantof. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 55/bucata

Chinga rotula

Tratament articulatii produse Superflex - Chinga rotula
Banda sustinere rotula din neopren. Masura universala. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT!

Pret: 60/bucata

Genunchiera neopren (orteza mobila de genunchi) cu deschidere la rotula

Tratament articulatii produse Superflex - Genunchiera neopren (orteza mobila de genunchi) cu deschidere la rotula
Genunchiera din neopren de calitate ortopedica cu deschidere la rotula. Recomndata in cazul entorselor usoare de genunchi, tendinitelor, si in cazul problemelor musculare. Masuri: S, M, L, XL. Mentionati circumferinta piciorului masurata la 1o cm deasupra genunchiului. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 75/bucata

Genunchiera neopren (orteza mobila de genunchi) cu protectie (burete) pentru rotula

Tratament articulatii produse Superflex - Genunchiera neopren (orteza mobila de genunchi) cu protectie (burete) pentru rotula
Genunchiera din neopren de calitate ortopedica cu deschidere si protectie suplimentqara (parte ingrosata din burete) pentru rotula. Este realizata din Neopren. Ideala pentru practicarea sporturilor, in special volei si/sau handbal. Recomandata in cazul luxatiei de rotula. Marimi: S, M, L, XL. Mentionati circumferinta piciorului masurata la 10 cm deasupra genunchiului. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 90/bucata

Bermude

Tratament articulatii produse Superflex - Bermude
Bermude elastice din Neopren. Recomndata pentru problemele musculare date de efort fizic prelungit. Marimi: S, M, L. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 200/bucata

Centura neopren lombosacrala

Tratament articulatii produse Superflex - Centura neopren lombosacrala
Centura din neopren lombara cu intarituri la spate,elastica, din neopren. Se inchide cu prindere velcro. Are 2 parti intarite paralele cu coloana vertebrala. Recomandata pentru sustinerea coloanei vertebrale si in cazul problemelor date de hernia de disc. Mentionati in comanda circumferinta taliei dvs. Marimi: S, M, L, XL PRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 200/bucata

Genunchiera neopren (orteza mobila de genunchi) cu atele laterale mobile

Tratament articulatii produse Superflex - Genunchiera neopren (orteza mobila de genunchi) cu atele laterale mobile
Genunchiera neopren de calitate ortopedica cu deschidere la rotula si atele laterale metalica cu balama mobila ( tip orteza genunchi mobila) pentru luxatii usoare ale genunchiului sau dupa interventii chirurgicale. Acesta balama nu permite fixarea unui unghi, si lasa miscarea normala a genunchiului, insa sustine rotula. Mentionati circumferinta piciorului masurata la 1o cm deasupra genunchiului. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 225/bucata

Glezniera neopren (orteza glezna) cu elastic reglabil

Tratament articulatii produse Superflex - Glezniera neopren (orteza glezna) cu elastic reglabil
Glezniera din neopren de calitate ortopedica cu sustinere suplimentara din banda elastica reglabila. Ideala pentru luxatii mai severe de glezna sau pentru persoanele ce au efort fizic prelungit. Marimi S, M, L, XL. Menionati dimensiunea sau nr purtat la pantof. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 70/bucata

Genunchiera neopren (orteza mobila de genunchi) cu 4 intarituri laterale semi-rigide (balene)

Tratament articulatii produse Superflex - Genunchiera neopren (orteza mobila de genunchi) cu 4 intarituri laterale semi-rigide (balene)
Genunchiera din neopren de calitate ortopedica cu deschidere si protectie suplimentara la rotula ce are pe partile laterele cate 2 intarituri semirigide din silicon (balene). Ideala pentru luxatii severe de genunchi si probleme ale stabilitatii rotulei. Este asociata cu orteza semirigida de genunchi. Masuri S, M, L, XL. Mentionati circumferinta piciorului masurata la 1o cm deasupra genunchiului. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 200/bucata

Orteza fixa de glezna

Tratament articulatii produse Superflex - Orteza fixa de glezna
Glezniera ( orteza) din neopren prevazuta cu atele captusite cu gel cu memorie, pentru tratarea luxatiilor de ligamente. Se poate folosi atat inaintea cat si dupa interventia chirurgicala. Marime universala. PRETUL INCLUDE TVA SI TRANSPORT! Firma AGP Invest International srl aplica de la 25 mai 2018 noul Regulament European privind protectia datelor personale. Inainte de a comanda cititi cu atentie sectiunea “Informatii privnd protectia datelor cu caracter personal”. Prin plasarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului.

Pret: 135/bucata

Genunchiera neopren ranfortata (orteza genunchi) cu protectie suplimentara la rotula

Tratament articulatii produse Superflex - Genunchiera neopren ranfortata (orteza genunchi) cu protectie suplimentara la rotula
Genunchiere din neopren de calitate ortiopedica cu deschidere si protectie suplimentara la rotula. Prezita doua benzi in pozitia superioara si anrterioara pentru pozitionarea si fixarea cat mai buna a genuchierei. Ideala in luxatiilie majore sau dupa operatiile la genunchi. Se prezita in masurile S, M, L, si XL. Pretul contine TVA si transport prin Fan Courier.

Pret: 130/bucata

Centura abdominala din neopren

Tratament articulatii produse Superflex - Centura abdominala din neopren
Centura din neopren de calitate ortopedica proiectata pentru a asigura suport terapeutic, pastrand o pozitie si sustinere corecta asupra zonei abdominale. Ideala pentru sportivi si dupa operatii in zona abdomenului ( hernie abdominala, cezariana, operatii la stoca si organe interne). pRETUL CONTINE TVA SI TRANSPORT PRIN FAN COURIER.

Pret: 75/bucata
 

Total vizite: 1119023
Vizitatori unici: 1118864


site realizat de


produse medicale