PRODUSE

ASPECTE LEGALE, TERMENI SI CONDITII, CONFIDENTIALITATE

   

CONDITII GENERALE DE DESFASURARE A ACTIVITATII SITE-ULI

Suplimente alimentare pentru ortopedie - CONDITII GENERALE DE DESFASURARE A ACTIVITATII SITE-ULI
Firma AGP Invest International SRL este inscrisa sub nr 16396 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la A.N.S.P.D.C.P. Securitatea Datelor Personale Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de agp-invest.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. agp-invest.ro se obliga sa nu faca publice si sa nu vinda bazele de date continind informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. Codul Numeric Personal si seria si numarul B.I./C.I. sunt necesare pentru facturare si vor fi folosite doar in acest scop. Prelucrarea datelor cu caracter personal Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice AGP Invest International SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: Facturare. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor si a chitantelor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa catre compania noastra. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a acestei pagini. Echipa noastra isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din meniul site-ului. Securitatea Datelor Personale Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continind informatii referitoare la datele personale ale clientilor. Codul Numeric Personal si seria si numarul B.I./C.I. sunt necesare pentru facturare si vor fi folosite doar in acest scop. Accesul la site Compania noastra garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei. Limitare de responsabilitate Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Compania noastra nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Compania nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele site-ului sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. Toata informatia prezentata pe site este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. Compania nu va fi responsabila in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. Echipa agpinvest.ro nu va fi raspunzatoare pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si nici pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi . Conditii Legale Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor". Dispozitii finale Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Conditii Legale Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor". Accesul şi utilizarea acestui site, cāt şi a conţinutului de aici, vor fi guvernate şi interpretate īn acord cu legile romāne īn vigoare. Cateva dintre legile aplicabile, inclusiv modificările ulterioare: * Legea comerţului electronic - 365/2002 * Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzacţiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plată electronică şi relaţiile dintre participanţii la aceste tranzacţii * Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plată cu acces la distanţă, de tipul aplicaţiilor Internet-banking sau home-banking * Legea semnăturii electronice - 429 / 2001 * Norme tehnice şi metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică * Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă * Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă * Hotărārea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic * Legea privind clauzele abuzive īncheiate īntre comercianţi şi consumatori, nr. 193/2000 * Legea pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date - 677 / 2001 * Ordinul nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupaţia de Designer pagini web Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe Dispoziţii privind Prevenirea şi combaterea criminalităţii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei īn exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi īn mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei - Publicat īn Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003) * Legea privind prevenirea şi combaterea pornografiei - 196/2003 publicată īn Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003

Pret: /bucata
 

Total vizite: 616765
Vizitatori unici: 616606


site realizat de


produse medicale